Hosting por dinahosting.

Comisión Técnica

imaxe-xestion-adaptativa-comunicacion-e-cooperacionO Sistema Alimentario Local implica a multitude de axentes do territorio, desde produtores de alimentos ata o consumidor final. O proxecto pretende implicar a todos os axentes no deseño dun Plan Alimentario Local mediante a creación duhna Comisión Técnica Sobre Sistemas Alimentarios dentro dos órganos de xestión da RB. Esta comisión será a encargada de identificar, promover, validar e colaborar na implementación de estratexias e iniciativas en torno ao Sistema Alimentario Local da RB “MCeTM”.

 

Oxectivos da Comisión Técnica:

  • Colaborar activamente na identificación e posta en marcha de liñas de acción para o desenvolvemento sostible do Sistema Alimentario Local.
  • Os membros da Comisión Técnica deberán asistir ás reunións que se convoquen, tanto a nivel xeral como a nivel específico nas Mesas temáticas de traballo propostas.
  • Mesas temáticas de traballo.
  • Son Grupos de traballo nos que participarán axentes relevante do sector e cuxos obxectivos serán os de identificar necesidades e liñas de acción nos aspectos implicados en distintos eidos.

 

  • Mesa de Produción/Transformación
  • Mesa de Comercialización en canles curtas
  • Mesa de Formación , asesoramento e innovación

Para máis información preme nos seguintes enlaces para a súa descarga:

Documento de diagnose do Sistema Alimentario actual (versión 11 de novembre 2014)
Documento

Informe Reunión Lanzamento Proxecto- 6 de Novembro de 2014
Informe

Informe Reunión Técnica- 2 de decembro de 2014
Informe

Informe Mesa Temática Formación, Asesoramento e Innovación – 19 de marzo de 2015
Informe

Informe Reunión Técnica – 13 de maio de 2015
Informe

Informe Reunión Técnica – 14 de xullo de 2015
Informe

 

01_LOGOS-1