Venres 19 de decembro de 16:00 a 21:00 horas.
INFORMACIÓN E DIVULGACIÓN DAS TÉCNICAS PRODUTIVAS DA CASTE DE UVA BRANCA LEXÍTIMA E A SÚA TRANSFORMACIÓN ASÍ COMO CATA DE MICROVINIFICACIÓNS REALIZADAS NO CFEA DE GUÍSAMO
16:00 h – 16:15 h: Benvida e presentación da actividade. Lois Arenas Barreiro Director do CFEA e Xosé Antonio Meixide Fernández Profesor do CFEA.
16:15 h – 18:00 h: técnicas produtivas da caste de uva branca lexítima e a súa transformación. Xosé Antonio Meixide Fernández – Luis Quinteiro González Enxeñeiro técnico agrícola – Pablo Fernández Coroas – Técnico Superior en Paisaxismo e Medio Rural.
18:00 h – 21:00 h: Cata de viños brancos procedentes do CFEA de Guísamo. Xosé Carballido Presas, Funcionario da Consellería do Medio Rural e do Mar – Enrique Vilariño Freire. Técnico en Xardinaría e Floraría.