Volver a noticias

CORONAVIRUS NA CORUÑA MANIPULAR ALIMENTOS NA ERA COVID-19

14/1/2022

Produtores e hostaleiros aprenden nun cursiño ‘on line’ da Reserva da Biosfera como adaptarse e garantir a seguridade propia e dos clientes.

Os produtores agroalimentarios e transformadores e os establecementos como restaurantes e bares, se antes precisaban formación en manipulación de alimentos, agora é necesario reciclar eses coñecementos para adaptados á nova situación de pandemia global polo Covid-19, pola súa propia seguridade e pola dos cliente

s. A Reserva da Biosfera As Mariñas Coruñesas e Terras do Mandeo imparte un cursiño on line específico para formar a estos autónomos e pequenos empresarios da comarca para que poidan desenrolar a súa actividade con total seguridade. Son dez horas de clase, das que cinco son titorías personalizadas.

PINCHA AQUÍ: https://www.laopinioncoruna.es/gran-coruna/2020/05/17/manipular-alimentos-na-covid-19/1502628.html?fbclid=IwAR33DaHMrGTbt7HKc7YKkWB2lAgnVz-yJVvBKTx8eEyP5BbiMD9GEmaosis